پاتوق کده
وبلاگ علمی ٰفرهنگی ٰمذهبی ، اجتماعی ، آموزشی و.....
درباره وبلاگ


وبلاگ علمی ٰفرهنگی ٰمذهبی ، اجتماعی ، آموزشی و..... که با به روزترین متنوع ترین و ناب ترین مطالب و تصاویر در خدمت بازدید کنندگان محترم می باشد.
آخرین مطالب
نويسندگان

 آمریکا زودتر از اسراییل فرو می پاشد

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز گفت: عده‌ای تصور دارند تحریم‌های ایران از چند سال گذشته آغاز شده اما چنین تحریم‌هایی در دولت آقای هاشمی و با قانون داماتو وضع شد، اما آن موقع به دنبال مادام‌العمر کردن دوره ریاست جمهوری خود بود و وقتی برای پیگیری این مسائل را نداشت.

صراط: رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز گفت: عده‌ای تصور دارند تحریم‌های ایران از چند سال گذشته آغاز شده اما چنین تحریم‌هایی در دولت آقای هاشمی و با قانون داماتو وضع شد، اما آن موقع به دنبال مادام‌العمر کردن دوره ریاست جمهوری خود بود و وقتی برای پیگیری این مسائل را نداشت.

به گزارش فارس از همدان، حسن عباسی شامگاه چهارشنبه در یادواره شهدای کوی حصار امام خمینی(ره) همدان با بیان اینکه دفاع مقدس پنجره‌ای برای آخرت متعالی است، اظهار کرد: همواره برای نسل جدید این پرسش بود که این شرایط برای ما هم به وجود خواهد آمد، تا اینکه امروز شاهدیم اعلام می‌شود ما یک هزار شهید مدافع حرم را تقدیم اسلام کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه وقتی پیکر‌های بی سر شهدایی را امروز در راه دفاع از حرم آل‌الله می‌بینیم، بی‌شک ما را به یاد عاشورا و شهدای کربلا می‌اندازد، افزود: حسرت لیبرال‌ها این است که یک شهید یا یک آدم بزرگ ندارند که به آن افتخار کنند.

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز با تأکید بر اینکه رسانه‌های لیبرال‌ها وقتی خواستند خبر حادثه حله را اعلام کنند کلمه شهید را حذف و خبر را به گزارش خبرگزاری‌های دیگر زدند و شهدا را کشته نامیدند، اضافه کرد: همین رسانه‌های لیبرال زمان شهادت حاج حسین همدانی ایشان را نیز کشته نامیدند.

وی گفت: لیبرال‌ها کسانی هستند که دنیایشان برایشان مهم است، کسی که اسلام را برای دنیایش می‌خواهد انتظار که ندارید آن قدر ایثار کنند که از آنها کسی به شهادت برسد، لذا اگر به شما برای برگزاری یادواره‌های شهدا فشار می‌آورند تنها از یک چیز می‌ترسند آن هم این است که شهید ندارند.

عباسی یادآور شد: رفرمیست‌ها و مدریست‌ها که نام اصلاحات و اعتدال را خراب کرده‌اند از همچون شهید همدانی‌ها می‌ترسند، زیرا حسین همدانی بود که در عرصه فتنه هشت ماه تمام فتنه را در پایتخت خاموش کرد و توانست فتنه را مدیریت کند و نقشه هیلاری کلینتون و اوباما‌ها را در فتنه بر ملا کرد؛ با این توصیفات انتظار دارید از این شخصیت به عنوان شهید خطاب کنند.
وی با بیان این که در تمام پیکره لیبرال‌ها یک مرد مثل این شهدا نمی‌بینیم، اظهار کرد: ما این کشور را شهر به شهر گشتیم چنین شخصی در جمع اینها پیدا نکردیم.

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز با اشاره به اینکه اگر بخواهند جلوی دین ما بایستند جلوی دنیای آن‌ها می‌ایستیم همانطور که امروز در مقابل کدخدایشان ایستاده‌ایم، گفت: امروز به خاطر ایستادگی ما شورای امنیت سازمان ملل برای نجات تروریست‌ها جلسه برگزار کرده است.

وی خاطرنشان کرد: ما امروز در مقابل یک سری دله دزد داعشی نایستاده‌ایم بلکه مقابل ژنرال‌های ناتو در حال ایستادگی هستیم.

عباسی یادآور شد: تا به امروز مجموع آزاد سازی‌های عراق و سوریه به اندازه وسعت کشور سوریه بوده و منشأ همه این قدرت اسلام و قدرت ایمان در قلب رزمنده‌هاست.

 



ادامه مطلب ...
مهتاب ثروتی بازیگر جوان در نقش سلما در سریال کیمیا
عکس/ بازیگر نقش سلما در سریال کیمیا
سه شنبه 14 مهر 1394برچسب: ساپورت, :: 22:11 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی

آیا می دانستید که در دهه 1980 میلادی در کنکره آمریکا طرحی مطرح شد مبنی بر اینکه زنانی که در کلوپها و بارها و مراکز فساد مشغول به خود فروشی هستند ، باید یک وجه تمایزی با بقیه زنان اجتماع داشته باشند که در این زمان بفکر طراحی لباسی جذاب ودر عین حال منحرف کننده افتادند که این دسته از زنان را از جامعه متمایز کنند.
" ساپورت " محصول این تفکر غربی بود که امروزه برای کشورهای جهان سوم تبدیل به فرهنگ و مد شده است. کاش استفاده کنندگان این لباس سخیف می دانستند که در چه دامی افتادند و چطور مورد تمسخر سران کشورهای غربی قرار گرفتند...
امام حسین فرمودند:
لباس تنگ نپوشید که لباس یهودیان است

لطفا منتشر کنید شاید واقعا عده ای ندانند که چه می کنند.

راهکارهایی برای حل مشکل اتلاف وقت در زندگی امروزی ما
از همان روزی که خدای رحمان انسان را خلق کرد تا به امروز وسعتی به اندازه 24 ساعت را در اختیار ما گذاشته تا در طی آن بخوریم و بخوابیم و کار کنیم و زندگی خود را در قالب شبانه روز سپری کنیم. از قدیم اما هرچه که جلوتر می آییم این 24 ساعت در اختیار ما انگار ذره ذره با گذشتن ...
ثانیه هایی از جنس طلا/ چگونه زمان را مدیریت کنیم؟

از همان روزی که خدای رحمان انسان را خلق کرد تا به امروز وسعتی به اندازه 24 ساعت را در اختیار ما گذاشته تا در طی آن بخوریم و بخوابیم و کار کنیم و زندگی خود را در قالب شبانه روز سپری کنیم. از قدیم اما هرچه که جلوتر می آییم این 24 ساعت در اختیار ما انگار ذره ذره با گذشتن سال ها آب می رود و چیزی که به ما رسیده 24 ساعت بی برکتی است که در چشم بر هم زدنی تمام می شود و ما می مانیم و کارهایی که انجام نداده ایم .

 زندگانی به اصطلاح مدرن امروزی ما را به جایی رسانده که نه به درستی می خوابیم، نه به درستی کار می کنیم، نه استراحتی، نه مطالعه ای ، نه دور هم نشستن و گفتن و شنفتنی و در یک کلام از هیچ چیز زندگی نه بهره کافی می بریم و نه لذت کافی. از بالا اگر به زندگی هایمان نگاه کنیم شبیه مورچه های کارگری که تند تند راه می روند و دانه می برند تند راه می رویم، تند رانندگی می کنیم، تند غذا می خوریم و ... و با این وجود باز هم به هیچ کارمان نمی رسیم. در این نوشته سعی کرده ایم تا بررسی کنیم و ببینیم چرا در زندگی هایمان وقت کم می آوریم و راهکارهایی پیشنهاد کنیم تا زمان محدود 24 ساعته مان را که از قضا مثل برق و باد هم می گذرد بهتر مدیریت کنیم. با ما همراه باشید.


ادامه مطلب ...

کاربران شبکه‌های مجازی اجتماعی مختلف آتش زدن طفل ۱۸ ماهه فلسطینی را نماد بارزی از تروریسم دولتی خواندند و خشم خود را از این جنایت وحشتناک به تصویر کشیدند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، ابنا نوشت: کاربران شبکه‌های مجازی اجتماعی در واکنش به سوزاندن «علی الدوابشه» نوزاد فلسطینی که توسط شهرک نشینان صهیونیست زنده زنده سوزانده شد؛ خشم خود را نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی در فضای مجازی فریاد زدند.

کاربران سراسر دنیا هشتگی به نام «شیرخوار را سوزاندند» ایجاد کردند و تصاویر طفل 18 ماهه فلسطینی را میلیون‌ها بار در فضای مجازی به اشتراک گذاشتند.

شهرک نشین های تندرو صهیونیست صبح جمعه در حمله به خانه یک فلسطینی آن را به آتش کشیدند که به شهادت علی الدوابشه منجر شد.

به گفته شاهدان دو مرد که صورتهایشان را کاملاً پوشانده بودند، بعد از ساعت دو بامداد خانه الدوابشه در نزدیکی نابلس به آتش کشیدند. پس از شعله ور شدن خانه آنها بالای سر بدن‌های سوخته اعضای این خانواده فلسطینی می ایستند تا از مرگ آنها مطمئن شوند.

کاربران شبکه‌های مجازی اجتماعی مختلف از جمله توئیتر در توییت‌های خود این جنایت وحشتناک را نماد بارزی از تروریسم دولتی خواندند و مجامع بین المللی را برای سکوت در مقابل رفتار صهیونیست‌ها محکوم کردند.

همچنین پوسترها و تصاویر گرافیکی زیادی در اعتراض به جنایات رژیم کودک کش اسرائیل ایجاد شده است که در گروه‌های پیام رسان موبایلی دست به دست می‌شود.

همچنین وضعیت سلامت والدین علی سعد دوابشه شدیداً وخیم است.

برخی منابع آگاه که با این خانواده در بیمارستان ملاقات کرده‌اند گفتند که در جریان آتش سوزی اعضای مهم و اساسی بدن والدین این نوزاد شهید از جمله کبد و کلیه‌ها کاملاً سوخته و شانس زنده ماندن آن ها تنها 15 درصد است.

منبع مذکور اشاره کرد که به ویژه حال مادر این نوزاد بسیار وخیم است و 90 درصد دچار سوختگی شده و میزان سوختگی پدر نوزاد نیز 80 درصد اعلام شده است.

این منبع تصریح کرد که والدین این نوزاد شیرخوار سلامت جسمی خود را به کلی از دست داده‌اند و حتی در صورت زنده ماندن تا ابد باید به وسیله دستگاه‌های پزشکی به زندگی ادامه دهند.

پدر این نوزاد اکنون در بیمارستان سوروکا و مادرش در بیمارستان تل هشومیر تحت مداوا هستند. وضعیت جسمانی فرزند دیگر آنان که در بیمارستان تل هشومیر تحت درمان است رضایت بخش اعلام شده است.

«لی گات» سخنگوی مرکز مراقبت‌های ویژه بیمارستان تل هاشومر به روزنامه گاردین گفت سه عضو خانواده دوابشه هنوز زنده‌اند اما به خاطر جراحات شدید وضع جسمانی آنان بحرانی است.

 



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 11 تير 1394برچسب:, :: 11:16 :: نويسنده : سیدنورالله احمدی
 
هميشه بيماري مهلكي مثل آلزايمر نيست كه شما را بي‌حواس و كم‌حافظه مي‌كند. گاهي مشكلات رايج اما ساده‌تري مثل كم‌خوني هوش و حواس‌تان را از شما مي‌گيرند.
 

مجله سیب سبز - محبوبه عطايي: هميشه بيماري مهلكي مثل آلزايمر نيست كه شما را بي‌حواس و كم‌حافظه مي‌كند. گاهي مشكلات رايج اما ساده‌تري مثل كم‌خوني هوش و حواس‌تان را از شما مي‌گيرند.


فراموشي

اگر اين روزها حافظه‌تان مثل قبل كار نمي‌كند، احساس گيجي مي‌كنيد يا اينكه ديگران به شما مي‌گويند فراموشكار و بي‌حواس هستيد، فورا برچسب ابتلا به آلزايمر را روي خودتان نچسبانيد. كم‌خوني به‌ويژه اگر در دوره ميانسالي سراغ شما بيايد، مي‌تواند بي‌حواس و فراموش‌كارتان كند.

اگر بي‌حواس شده‌ايد. . .


ميل به بو كردن بنزين يا خاك

شما هم شنيده بوديد كه بعضي‌ها عاشق بوي خاك هستند و حتي مهر نماز مي‌خورند. كم‌خوني است كه ميل آنها به بوييدن خاك را بيشتر مي‌كند و اين تنها نشانه عجيب ابتلا به چنين مشكلي نيست. اگر شما هم وقتي كه به پمپ بنزين مي‌رسيد دل‌تان مي‌خواهد شيشه‌ها را پايين بياوريد و بوي بنزين را به ريه‌هاي‌تان بفرستيد، احتمالا كم‌خون هستيد.

تپش قلب

اگر قلب‌تان از هميشه تند‌تر مي‌زند و خودتان احساس مي‌كنيد ضربان قلب‌تان سرعت گرفته است، بهتر است آزمايش خون دهيد و احتمال كم‌خون بودن‌تان را بررسي كنيد. تپش قلب هميشه نشانه مضطرب بودن يا ابتلا به بيماري‌هاي قلبي نيست. كم‌خوني هم مي‌تواند به ضربان قلب شما سرعت دهد.

درد قفسه سينه

اگر نفس‌هاي‌تان تند و عميق شده و تند نفس كشيدن‌تان براي شما درد سينه را همراه آورده، احتمالا كم‌خون هستيد. در اين مورد هم مثل بالا رفتن ضربان قلب افراد ابتدا نگران ابتلا به بيماري قلبي و سپس اضطراب مي‌شوند اما اغلب فراموش مي‌كنند احتمال كم‌خون بودن‌شان را بررسي كنند.

ناخن‌هاي قاشقي

اگر ناخن‌هاي‌تان شبيه قاشق شده و قوس پيدا كرده‌اند و البته اگر مدام ناخن‌هاي دست و پاي‌تان مي‌شكنند، احتمالا كمبود آهن داريد. چنين كمبودي نه‌تنها سلامت موهاي‌تان را از بين مي‌برد و باعث ريزش‌شان مي‌شود بلكه به ناخن‌هاي‌تان هم حمله مي‌كند.

رنگ زرد

درست است كه رنگ‌پريدگي صورت يكي از نشانه‌هاي كم‌خوني است اما افرادي كه پوستي سبزه دارند، هنگام كم‌خون شدن رنگ چهره‌شان نمي‌پرد و سفيد نمي‌شوند. رنگ زرد صورت اين افراد است كه مي‌گويد دچار كم‌خوني هستند.



ادامه مطلب ...
مکافی توضیح می دهد که دستگاه ها و ابزارهای امنیتی سراسر جهان در هر دقیقه 387 بدافزار جدید موبایلی شناسایی می کنند که به عبارت دیگر می توان گفت تعداد بدافزارهای شناسایی شده در هر ثانیه بیش از 6 مورد خواهد بود.

موبایل بزرگترین تهدید تاریخ شناخته شدروزنامه ایران نوشت: اگرچه در سال های اخیر ارتباط نزدیک میان کاربران و دستگاه های موبایلی باعث افزایش نگرانی مراکز امنیتی شد، اما مکافی بر اساس گزارشی که هفته گذشته منتشر کرد توضیح داد که به واسطه دستگاه های ناامن، ابزارهای آلوده، خدمات اینترنتی نامناسب و... موبایل به بزرگترین تهدید تاریخ برای انسان تبدیل شده است.

شرکت مکافی که از بزرگترین تولیدکنندگان ابزارهای امنیتی در جهان محسوب می شود، از زمانی که دستگاه های موبایلی به عضو جدانشدنی زندگی روزمره تبدیل شده اند، تمرکز اصلی خود را روی گوشی های هوشمند و رایانه های لوحی معطوف کرده است.

اگرچه در سال های اخیر ارتباط نزدیک میان کاربران و دستگاه های موبایلی باعث افزایش نگرانی مراکز امنیتی شد، اما مکافی بر اساس گزارشی که هفته گذشته منتشر کرد توضیح داد که به واسطه دستگاه های ناامن، ابزارهای آلوده، خدمات اینترنتی نامناسب و... موبایل به بزرگترین تهدید تاریخ برای انسان تبدیل شده است و اگر به این نگرانی پاسخ صحیح داده نشود، این تهدید می تواند خطرات جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

این نخستین بار است که یک مرکز، تلفن همراه را بزرگترین خطر امنیتی برای مردم جهان می داند و همین مسأله باعث شده است توجه همه کارشناسان جهانی به گزارش اخیر مکافی جلب شود. شرکت مکافی بر این باور است که سرعت تولید ابزارهای امنیتی برای انواع مختلف دستگاه های موبایلی در مقایسه با سرعت ارائه انواع بدافزارها و ناامنی های سایبری مانند این است که یک دهه عقب تر به دنبال این اتفاق در حال حرکت باشیم.

این شرکت امنیتی در آخرین گزارش خود بر اساس آخرین بررسی ها 10 حقیقت اصلی در مورد ناامنی های مرتبط به دستگاه های موبایلی را اعلام کرد.

هر ثانیه 6 بدافزار


مکافی توضیح می دهد که دستگاه ها و ابزارهای امنیتی سراسر جهان در هر دقیقه 387 بدافزار جدید موبایلی شناسایی می کنند که به عبارت دیگر می توان گفت تعداد بدافزارهای شناسایی شده در هر ثانیه بیش از 6 مورد خواهد بود.

این مسأله نشان می دهد که با گذشت هر شبانه روز 557 هزار و 280 بدافزار موبایلی جدید شناسایی می شود و البته توجه داشته باشید که سیستم های امنیتی توانایی شناسایی همه آنها را ندارند و در این فرآیند برخی بدافزارهای خطرناک به صورت مخفیانه به فعالیت خود ادامه می دهند.

مکافی در ادامه گزارش خود اعلام کرده است که با وجود عرضه این تعداد تهدید امنیتی، روزانه به طور میانگین کمتر از 10 ابزار امنیتی موبایلی جدید ارائه می شود و البته بسیاری از آنها نمی توانند با همه بدافزارها مقابله کنند و در بخش دیگر، کاربران هنوز هم این تهدید را جدی نمی گیرند و به همین خاطر تمایل کمتری به استفاده از ابزارهای امنیتی دارند.

ناتوانی امنیتی

بیش از 75 درصد ابزارهای کاربردی مخصوص دستگاه های موبایلی در آزمایش های امنیتی اولیه رد شدند و به عبارت دیگر حداقل استاندارد امنیتی را کسب نکردند. بسیاری از این ابزارها توسط کارمندان سازمان مورد استفاده قرار می گیرند و دسترسی به اطلاعات سازمانی از طریق این ابزارها ممکن می شود و به نوعی پیش بینی شده است که در سال 2017 میلادی بخش اعظم سازمان ها فعالیت های روزانه خود را مبتنی بر دستگاه های موبایلی دنبال کنند و در چنین شرایطی تهدیدهای امنیتی هم قوی تر شده اند.

مکافی بر این باور است که ناتوانی 75 درصد ابزارهای کاربردی برای کسب حداقل امتیاز امنیتی به دلیل عدم سازگاری صحیح آنها با انواع مختلف سخت افزارها صورت می گیرد و بر این اساس می توان گفت این اتفاق تهدید فنی را متوجه دستگاه موبایلی نمی کند. لازم به ذکر است هم اکنون بیش از 90 درصد سازمان ها ابزارهای کاربردی ساخته شده در شرکت های نرم افزاری مختلف را روی دستگاه های شخصی کارمندان خود مورد استفاده قرار می دهند.

کمین برای اطلاعات شخصی


بررسی مرکز تحقیقاتی مکافی مربوط به نیمه نخست سال 2015 میلادی نشان داد 75 درصد دستگاه های موبایلی برای ذخیره اطلاعات شخصی کاربران هیچ ابزار امنیتی در اختیار ندارند و امکان رمزگذاری اطلاعات برای آنها تعریف نشده است.

این بررسی همچنین نشان داد 97 درصد از تمام ابزارهای کاربردی که روی فروشگاه های اینترنتی موجود هستند به اطلاعات شخصی و خصوصی کاربران دسترسی دارند و در این فرآیند هیچ فیلتر امنیتی وجود ندارد تا این دسترسی ها را بررسی کند.

در بسیاری از مواقع ابزارهای کاربردی بخصوص برنامه های مخصوص ارتباطات اجتماعی بدون اطلاع کاربر از داده های شخصی او استفاده می کنند. کارشناسان همچنین دریافتند سه چهارم سرقت های اطلاعاتی از روی دستگاه های موبایلی به واسطه ضعف امنیتی ابزارهای کاربردی صورت می گیرد.



ادامه مطلب ...
صفحه قبل 1 صفحه بعد
پيوندها



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 7
بازدید هفته : 6
بازدید ماه : 659
بازدید کل : 158236
تعداد مطالب : 655
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1